Activiteiten

PARTY TO THE MAX!

activiteiten

PARTY TO THE MAX!

In samenwerking met BRES Activiteiten kunnen we u een onvergetelijke middag, avond of compleet verzorgde dag laten ervaren, waarbij u helemaal niets hoeft te regelen. Wij nemen u alles uit handen zodat u samen met uw familie, collega’s, personeel of vrienden optimaal kunt genieten van deze uitdagende, gezellige spellen.

 

 

 

 

 

 

Ik Hou Van Holland
Onze spelshow ik hou van Holland is perfect voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag en groepen die bestaan uit verschillende leeftijden. De spelshow ik hou van Holland is mobiel waardoor we met deze activiteit gewoon bij u op locatie kunnen komen of bij een gelegenheid bij u in de buurt.

Het televisieprogramma Ik hou van Holland gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit verschillende interactieve onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig.

Het gaat bij het spel ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning vaak om te snijden.

De Jongens Tegen De Meisjes
De spelshow jongens tegen de meisjes is uitermate geschikt voor een personeelsfeest, familiefeest en groepen van jong tot oud. Door de mobiliteit van de spelshow jongens tegen de meisjes kunnen wij met deze activiteit bij u langskomen op locatie of op een locatie bij u in de buurt. 

Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de Jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau. Welk geslacht is slimmer en behendiger? Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel bestaande uit vragen die gekoppeld zijn aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht en gemeten. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw of jongens en meisjes eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. 

Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

Bubbelvoetbal midden op de Brink!
De activiteit bubbelvoetbal, bumper voetbal of bubbelbal is een hilarisch spel voor een actief vriendenuitje, vrijgezellenfeest, teamfeest of actief personeelsuitje.  Bubbelvoetbal kan gespeeld worden op het grasveld op de Brink in Bathmen. Voetballen in rugby stijl!

Bumperbal is een fantastische activiteit voor zowel de voetballer als kijker. Je bent als speler omhuld door een opblaasbare bal waardoor je elkaar zonder pijn omver kunt beuken. Ook voor de toeschouwer is het één en al plezier.

De hilarische momenten die bij dit voetbal spel voorkomen zijn onvermijdelijk en daar zal ongetwijfeld nog lang over nagepraat worden.

 

Er zijn nog veel meer sport-en spelmogelijkheden die wij voor u kunnen organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden?

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

19.00 – 02.00 uur
19.00 – 02.00 uur
Gesloten
19.00 – 02.00 uur
19.00 – 02.00 uur
14:00 – 02.00 uur
12.00 – 01.00 uur

VACATURES

Op dit moment geen vacatures.

VOLG ONS OOK ONLINE!

BEZOEKADRES & CONTACT