Feest

Let's CELEBRATE!

de perfecte locatie

feest

U bent op zoek naar dé perfecte locatie voor uw feest? Stop met zoeken want bij De Brink in Bathmen bent u aan het goede adres! Uw bruiloft (eventueel ook als trouwlocatie), verjaardag, receptie of gewoon een feest om het leven te vieren! Wat de reden van het feestvieren ook is, wij zorgen ervoor dat het een onvergételijk feest wordt.

Of het nu klein en intiem is of groots met een geweldige live-band; wij bieden de perfecte locatie voor elk gezelschap! En dat midden in het bruisende centrum van Bathmen!

U betaalt bij ons geen zaalhuur. De prijzen van consumpties zijn hetzelfde als in het café, inclusief bedieningsgeld.

 

Verschillende feestlocaties
Onze sfeervolle zaal biedt u vele mogelijkheden voor een fantastisch feest. Viert u liever een klein, intiem feestje? Kies dan voor uw feest in ons café. Een gezellige, sfeervolle bruine kroeg met ruime mogelijkheden voor live-muziek.

Neem gerust contact met ons op via (0570) – 543 130 of stuur ons een e-mail naar info@cafedebrink.com. Of kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij gaan ons uiterste best doen om u de perfecte dag te bezorgen!

Bedrijfsfeest of verenigingsfeest
Zoekt u een sfeervolle en ruime feestlocatie voor uw bedrijfsfeest of heeft uw vereniging iets te vieren? Onze zaal is uitermate geschikt voor grote feesten.

In samenwerking met BRES activiteiten organiseren kunnen wij uw gezelschap allerlei leuke spelshows, quiz-en en andere doe-activiteiten aanbieden. De ‘Ik Hou Van Holland’-spelshow is bijvobeeld perfect voor een personeelsfeest, bedrijfsfeest, familiedag of groepen die bestaan uit verschillende leeftijden.

 

Breidt uw feest uit met onze heerlijke buffetten!
Naast heerlijke koude en warme drankjes uit onze bar, bieden wij tijdens uw feest ook uitgebreide en smaakvolle eetmogelijkheden voor de inwendige mens. Een feest met goed gezelschap en heerlijk eten, maakt dubbel feest!

Wij bieden buffetten aan die geheel naar eigen wens zijn samen te stellen.

Geniet van onze warme en koude buffetten zoals;

  • Stamppottenbuffetten
  • Hapjesbuffetten
  • Koffietafels
  • Diners
 
buffet

OPENINGSTIJDEN

Maandag & dinsdag: gesloten
Woensdag: 19:00 – 01:00 uur
Donderdag: 19:00 – 01:00 uur
Vrijdag: 19:00 – 02:00 uur
Zaterdag: 14:00 – 02:00 uur
Zondag: 12:00 – 01:00 uur

VACATURES

Op dit moment geen vacatures.

VOLG ONS OOK ONLINE!

BEZOEKADRES & CONTACT