Haagse huisband Veronica Inside naar Bathmen

De bekendste Haagse coverband The Clarks speelt op zaterdag 20 januari 2024 bij Café-Zaal De Brink in Bathmen. De groep vormde jarenlang de huisband van ‘Nederland Muziekland’ en het televisieprogramma ‘Veronica Inside’ en zijn niet weg te denken uit de theatertournees van tv-analist en muziekkenner Johan Derksen.

The Clarks bij Veronica Inside

De Brink in Bathmen heeft een goede reputatie als intieme concertlocatie in het oosten van het land. Afgelopen decennia traden daar meer dan vierhonderd bands op. Topacts als Normaal, Vitesse, Herman Brood, The Cats, BZN of The Dolly Dots stonden op de planken. Maar ook Tee Set, The Shoes, The Bintangs, Matchbox, Dizzy Man’s Band, Jovink en Drukwerk gaven legendarische shows in de Brink. Nu kan de bekendste coverband van Nederland aan het impostante rijtje worden toegevoegd. The Clarks uit beatstad Den Haag zijn vastgelegd voor een ‘greatest hits’ show op 20 januari 2024.

Huisband van de Nederlandse televisie

The Clarks draait al jarenlang verdienstelijk mee in de Nederlandse muziekscene. Ook gaven ze optredens in onder meer Washington DC, Seattle, Monaco, Curaçao, India, Indonesië en Zuid-Afrika. De Haagse band was jarenlang de huisband van tv-programma’s als ‘Nederland Muziekland’ en ‘Veronica Inside’. Daarnaast zijn de bandleden al vijf jaar lang de muzikale fundering van het theaterprogramma ‘Pioniers van de Nederpop’ van tv-analist en meesterverteller Johan Derksen.

De Haagse band The Clarks bij VI oranje blijft thuis. Foto:Frank Jansen

Van Beatles tot The Stones

Geert Meijerhof van Café-Zaal De Brink: “Het is de eerste keer dat The Clarks voet op Bathmense bodem zet. We zijn blij dat we deze populaire coverband hebben weten vast te leggen. Met deze band hebben we kwaliteit van de bovenste plank binnengehaald. We hopen hiermee muzikale fijnproevers een groot plezier te doen.” zegt Meijerhof. In het nieuwe jaar geven The Clarks een show met covers van onder andere Earth & Fire, Bob Dylan, The Beatles, The Rolling Stones en Golden Earring.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten zijn vooraf online verkrijgbaar en kosten € 16,00 per stuk. Kaarten aan de avondkassa zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De zaal is geopend vanaf 20:00 uur. Het concert start om 21:00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *